Eконт Експрес офис Разград Орел

Еконт Експрес офис Разград Орел

Еконт експрес – офис Разград Орел се намира в гр.Разград с адрес:ж.к. Орел, ул. Юмрукчал №9.С пощенски код 7200 Еконт Експрес офис Разград Орел.Обслужващ офис 7204.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Петък от 09:00 часа до 18:00 часа обслужва своите клиенти.Събота от 09:00 до 13:00 часа, а в Неделя е Затворено.Ако искате да се свържете с Еконт експрес офис Разград Орел.Ако искате можете да се обадите на телефон +359 879922731.

Допълнителна Информация:

За да видите подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Може да харесате още...

4 Отговори

 1. IBC каза:

  Реших да напиша коментар на Усмихнатия Офис в Града Един Единствен за мен и на мнозина клиенти от които съм сигурен ,че са доволни от обслужването и затова кръстиха името на Усмихнатия Офис.Някоя сутрин видях , че персонала е тръгнал на работа с положителната си енергия хванали се за ръчички сякаш видях малки деца но те бяха големи хора и се впечатлих защото те не само с мерак тръгваха на работа в техните очи виждах куб неща: Хърс, Стимул за Работа , Не търпеливост за Работа, Доброта, Свестност…. Според мен една усмивка може да породи изгряване на слънцето на нашата планета.И с доброто сърце.Много малко хора останаха като тях.С една Усмивка човек може да покаже много положителни неща.Аз съм убеден ,че успяха да постигнат целта си.

 2. Валя каза:

  Персонала е отличен много добре се отнасят с клиентите и да отбележа , че са винаги усмихнати.

 3. Февзи каза:

  Обиколих всичките офиси в града , на края се спрях в орел , винаги усмихнати ,коректни и бързо обслужващи !!!

  • ismail_land каза:

   Да наистина си е така, може би това всичко се дължи на желание, талант, умение и мерак !!! Благодаря ти г-н Февзи за добрият коментар и ти желая приятно сърфиране в сайт… 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.