България Мол

 • България Мол; адрес, телефонен номер, информация за контакти, пощенски код, работно време, карта и друга полезна иформация можете да намерите тук.

 • Наименование: България Мол
 • Телефон: 02 491 4001
 • Реклами:
 • Факс: 02 854 8114
 • Проследяване на пратка: -
 • Пощенски Код: 1404
 • Адрес: бул. „България“ 69
  София / София
 • Уеб Адрес: http://www.bulgariamall.bg/
 • Работно Време:
  Понеделник: от 10:00 часа до 22:00 часа
  Вторник: от 10:00 часа до 22:00 часа
  Сряда: от 10:00 часа до 22:00 часа
  Четвъртък: от 10:00 часа до 22:00 часа
  Петък: от 10:00 часа до 22:00 часа
  Събота: от 10:00 часа до 22:00 часа
  Неделя: от 10:00 часа до 22:00 часа
 • Имейл: info@bulgariamall.bg
 • Обща Информация: Bulgaria Mall Точно под прекрасния стъклен покрив с площ от 1 600 кв.м., Bulgaria Mall предлага приятна атмосфера, впечатляващ интериор, лесен достъп, качествена селекция от уникални за българския пазар модни марки, както и интересни събития за своите посетители. Шопинг „Изкуството да пазаруваш“ не е просто слоган, а философия. Построен с идеята за комфорт и спокойствие, търговският център предлага комбинация от екслкузивни и водещи модни магазини като Week&Shop MDL, Desigual, Liu Jo, Guess, Benetton, H&M и други. С повече от 110 магазина и услуги, Bulgaria Mall е идеалната дестинация за бизнес и развлечение. Култура и събития Домакин на постоянни събития и изложения, Bulgaria Mall винаги има какво да предложи на любителите на изкуството и музиката. През пролетта и есента ценителите на виното могат да се насладят на специална селекция от български и чуждестранни вина на Фестивала на виното, който се провежда два пъти годишно. Официален партньор на фондация „Стоян Камбарев“, която подкрепя млади артисти в различни области, както и на кампанията на „Дарик“ радио „40 под 40“, която награждава най-добрите бъдещи иноватори, Bulgaria Mall е домакин на специални събития, концерти и церемонии, които са със свободен вход за посетителите. За семейства Семействата могат да се насладят на множеството качествени възможности за забавление като „Кино Арена Deluxe”, което предлага луксозни седящи места и специални прожекции на известни анимационни филми на английски. Детският център “Play Park” също предлага забавления за цялото семейство. Децата могат да играят в дивия „Jungle Park“ или вълнуващия „Laser Park”, както и във "Въжеландия", докато родителите си отдъхват в „Terrace Café”. За най-малките посетители от 0 до 2 годинки е “Baby Park”, който ги очаква с много забавни игри и открития. Бизнес Разположен между бул. „България“ и Околовръстен път, Bulgaria Mall е удобният избор за бизнес срещи и корпоративни събития. Ресторантите Soho Café и Spaghetti Company предлагат идеални удобства за бизнес обяди на фона на красивата гледка към Витоша. Бизнес сграда Infinity Tower разполага с конферентна зала, притежаваща всички необходими удобства за провеждането на бизнес събития. Залата е изцяло осветена с дневна светлина и оборудвана с проектор и озвучителна система.
 • Местоположение: -

България Мол

България Мол се намира в гр.София с адрес:бул. „България“ 69, 1404 кв. Манастирски ливади, София.С пощенски код 1404 България Мол.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 10:00 часа до 22:00 часа.Ако искате можете да потърсите България Мол на телефон за връзка: 02 491 4001.

Допълнителна Информация :

Къде се намира България Мол? Как можем да стигнем до България Мол? Как да стигнем до България Мол? За да видите къде се намира България Мол
Bulgaria Mall
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

България Мол е търговски център в София, България, официално открит на 1 декември 2012 г. Разположен е в пресечната точка на булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.