Сити Център София

Сити Център София

Сити Център София се намира в гр.София с адрес:бул. „Арсеналски“ 2, 1421 ж.к. Лозенец, София.С пощенски код 1421 Сити Център София.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 10:00 часа до 22:00 часа.Ако искате можете да потърсите Сити Център София на телефон за връзка: 02 865 7275.

Допълнителна Информация :

Къде се намира Сити Център София? Как можем да стигнем до Сити Център София? Как да стигнем до Сити Център София? За да видите къде се намира Сити Център София
City Center Sofia
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Информация за City Center Sofia

City Center Sofia (CCS) е първият търговски център от съвременен тип в България. Още от откриването му през 2006 година, търговският център е любимо място за динамичните и модерни жители на София. Молът е с най-достъпната локация – с автомобил, с градски транспорт, с метро или пеша. Всеки месец в CCS се провеждат различни събития, но това което привлича най-много хора е киното Cine Grand. То има уникална концепция, която включва представяне на филми от цял свят, както и холивудски блокбъстъри, разбира се. В лобито на Cine Grand ще намерите уютно кафене с 25 места, VIP зона и луксозен салон с изключително комфортни седалки, уникална звукова система и и ултрамодерни екрани от стена до стена.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.