Eконт Експрес офис Средец

Еконт Експрес офис Средец

Еконт експрес – офис Средец се намира в гр.Средец с адрес:Средец, ул. Лиляна Димитрова №1А.С пощенски код 8300 Еконт Експрес офис Средец.Обслужващ офис 8301.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Петък от 09:00 часа до 18:00 часа обслужва своите клиенти.Събота от 09:00 до 15:00 часа, а в Неделя е Затворено.Ако искате да се свържете с Еконт експрес офис Средец.Ако искате можете да се обадите на телефон +359 82 526 884.

Допълнителна Информация :

За да видите подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Къде се намира Eконт Експрес офис Средец? Как можем да стигнем до Eконт Експрес офис Средец? Как да стигнем до Eконт Експрес офис Средец.За да видите къде се намира.Вижте на по-горният ред подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-).Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Може да харесате още...

2 Отговори

 1. Администратор офис на Еконт каза:

  Привет, моля за актуализация на телефонния номер и работното време на офиса.

  тел:082 526 884
  събота: 9:00 – 15:00

  • ismail_land каза:

   Информацията е актуализирана на 02.01.2023 и можете да направите вашата проверка. Благодаря ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.