Еконт Банкя

Еконт Експрес Офис Банкя

Еконт експрес – офис Банкя се намира в гр.Банкя с адрес: кв. Банкя, ул. Стефан Стамболов №2.С пощенски код 1320.Обслужващ офис 1321 Банкя.

Работно Време

С работно време от Понеделник до Петък от 09:00 часа до 19:00 часа обслужва своите клиенти. Събота от 09:00 до 13:00 часа, а в Неделя е Затворено.Ако искате да се свържете с Еконт експрес офис Банкя.Ако искате можете да се обадите на телефон 0885 677 364, +359 82 526 727.

За да видите подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. Тодор Моллов каза:

    За новооткритият офис в Банкя-Еконт сте объркали адресът Той е ул.“Стефан Стамболов “ № 2 ,а работното време от понеделник-петък е 9,оо до 19,оо часа. Коректно е посочен в сайта по-долу :

    • ismail_land каза:

      Благодаря ви много г-н Т.Моллов всичко е актуализирано и друг път ще очаквам вашите посещения из нашият уеб сайт https://www.kadesenamira.org , желая ви приятно сърфиране и ,ако установите отново неверна, грешна и / или неактуализирана информация ще можете отново да поставите вашите мнения и препоръки в коментарите искренно ще съм ви благодарен. Ще се опитам в най-скоро време да актуализирам посоченото от вас и от всички посетители на уеб сайта ни защото винаги сте били и ще бъдете важен фактор за мен само чрез вас и вашите коментари ще можем да се качим по стъпалото. ХУБАВ ДЕН:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.