Консулство на Република Индонезия във Варна

Консулство на Република Индонезия във Варна

Консулство на Република Индонезия във Варна се намира в гр.Варна с адрес: ул. „Никола Симов“ 4, Варна 9009, България.С пощенски код 9000 Консулство на Република Индонезия във Варна.

Работно Време:

Ако искате да се свържете с Консулство на Република Индонезия във Варна телефон за връзка: 052 501 635.
Почетното Консулство бе създадено и официално обявено на основание на представения консулски патент от 26.08.2015г. от името на Н.Пр. г-н Джоко Видодо, президент на Република Индонезия с признат от Правителството на Република България за почетен Почетен консул на Република Индонезия със седалище във Варна и с консулски окръг, обхващащ територията на област Варна и област Добрич на 06.10.2015 г. Почетен консул на Република Индонезия за Варна и Добрич е г-н Красимир Симов.
Основавайки се на съществуващите топли дипломатически отношения и по-нататъшното им укрепване, се дава приоритет на работата за развитие местно ниво на икономическото сътрудничество, особено в областта на търговията, инвестициите и туризма. Специално внимание е отделено и в други области на двустранното сътрудничество, което може да има благоприятен икономически ефект, както и засилване на контакта с хора, в областта на културата, енергетиката, селското стопанство, труда, здравеопазването, образованието, отбраната и закона.

Допълнителна Информация :

Къде се намира Консулство на Република Индонезия във Варна? Как можем да стигнем до Консулство на Република Индонезия във Варна? Как да стигнем до Консулство на Република Индонезия във Варна? За да видите къде се намира
Konsulstvo na Republica Indonezia v Varna
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.