Мол Габрово

Мол Габрово

Мол Габрово се намира в гр.Габрово с адрес:бул. „Васил Априлов“ 40, 5300 Габрово, България.С пощенски код 5300 Мол Габрово.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 10:00 часа до 20:00 часа.Ако искате можете да потърсите Мол Габрово телефон за връзка: 089 467 1820.

Допълнителна Информация :

Къде се намира Мол Габрово? Как можем да стигнем до Мол Габрово? Как да стигнем до Мол Габрово? За да видите къде се намира Мол Габрово?
Mall Gabrovo
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Информация за Mall Gabrovo

Мол Габрово е търговско развлекателен комплекс разположен в центъра на град Габрово. Общата му площ надвишава 15 000 кв. м. и е разпределена на 7 нива (две, от които под земята). Мол Габрово разполага с 40 търговски обекта от различните сфери на модата и техниката , голям хипермаркет , ресторанти , заведения за бързо хранене , луксозни барове и кафенета . Мол Габрово предлага на жителите и гостите на града много развлекателни атракциони и удоволствия за свободното време – боулинг, билярд, фитнес и специализиран детски кът. На разположение на посетителите има голям подземен паркинг на две нива.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.