Пфое Мол Варна

Пфое Мол Варна

Пфое Мол Варна се намира в гр.Варна с адрес: ж.к. Трошево, Варна.С пощенски код 9000 Пфое Мол Варна, бул. Сливница 201.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 10:00 часа до 21:00 часа.Ако искате можете да потърсите Пфое Мол Варна на телефон за връзка: 052 728 666 .

Допълнителна Информация :

Къде се намира Пфое Мол Варна? Как можем да стигнем до Пфое Мол Варна? Как да стигнем до Пфое Мол Варна? За да видите къде се намира Пфое Мол Варна
Pfone Mall Varna
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Информация за Pfone Mall Varna

Pfohe Mall Varna се намира сърцето на обособяващата се нова зона за покупки и развлечения в гр. Варна. Pfohe Mall Varna впечатлява с авангардност и нов стил, с хармонично съчетание на атрактивен дизайн и функционалност. Уникалността на Pfohe Mall Varna се изразява в запомняща се архитектура с излъчване на имидж и стил, който не може да остане незабелязян.

Pfohe Mall Varna е разположен в гр. Варна, на бул. Сливница 201, в непосредствена близост до големия търговски център Mr. Bricolage, Пикадили – Младост, както и до проекта на Феста Холдинг за най-висока сграда в гр. Варна /30 етажна/ с най-големия и единствен балнeологичен център, който ще се намира на същото кръстовище – /диаметрално ситуиран/. Локацията е комуникативна, лесно достъпна с градски транспорт. Почти всички линии спират точно до двата входа на центъра и логично това го определя като най-удобната търговска площ в морската столица.

Pfohe Mall Varna Предлага:

Супермаркети, За Дома и Градината, Телеком, Дрехи и обувки, Козметика, Други

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.