Сердика Център София

Сердика Център София

Сердика Център София се намира в гр.София с адрес:бул. „Ситняково“ 48, 1505 Оборище, София.С пощенски код 1784 Сердика Център София.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 10:00 часа до 22:00 часа.Ако искате можете да потърсите Сердика Център София на телефон за връзка: 02 495 2121.

Допълнителна Информация :

Къде се намира Сердика Център София? Как можем да стигнем до Сердика Център София? Как да стигнем до Сердика Център София ? За да видите къде се намира Serdika Center Sofia
The Mall Sofia
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Информация за Сердика Център София

Сердика Център София е един от търговските центрове с най-голямо разнообразие на търговски марки в страната. Със своите над 210 магазина Сердика Център категорично превъзхожда по брой и разнообразие на представените марки всички останали проекти от този тип. Онзи, който е казал, че щастие не се купува с пари, просто не е знаел къде да пазарува. Това заключение принадлежи на Бо Дерек, актриса и модел (която пазарува в Лос Анджелис само защото й е доста по-близо от „Ситняково“), но е напълно валидно за Сердика Център. Подбрали сме както международни вериги, които стъпват за първи път на българския пазар, така и отдавна познати, утвърдени брандове. Целта ни е всеки наш гост да намери това, което търси както по отношение на вида стоки и услуги, така и по отношение на ценовия клас. Екипът на Сердика Център работи за Вас, нашите посетители. Целта ни е да осигурим на клиентите си максимално приветлива и уютна атмосфера за пазаруване, за да го превърнем в едно емоционално преживяване. Иначе казано, Сердика Център е вашето място за намирането на онова щастие, което според Бо Дерек може да се купи с пари .

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.