Парк Мол Стара Загора

Парк Мол Стара Загора

Парк Мол Стара Загора се намира в гр.Стара Загора с адрес:бул. „Никола Петков“ 52, 6009 Южна промишлена зона, Стара Загора.С пощенски код 6009 Парк Мол Стара Загора.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 10:00 часа до 22:00 часа.Ако искате можете да потърсите Парк Мол Стара Загора на телефон за връзка: 042 910 900.

Допълнителна Информация :

Къде се намира Парк Мол Стара Загора? Как можем да стигнем до Парк Мол Стара Загора? Как да стигнем до Парк Мол Стара Загора? За да видите къде се намира Парк Мол Стара Загора
Park Mall Stara Zagora
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Информация за Park Mall Stara Zagora

„Галерия Пловдив“ се намира в град Пловдив, ул. „Георги Странски“ №3 (до МЕТРО) и разполага с над 1350 паркоместа, над 100 магазина, места за хранене, кафе, развлечения и др. Мол „Галерия Пловдив“ е неповторим със своите уникални места за забавление. В него е разположена единствената в България целогодишна ледена пързалка в мол. Тук се намира и най-високата изкуствена стена за катерене в страната. Комплексът разполага още и с зала за тенис на маса, боулинг зала, билярд и снуукър, симулатори и др. „Галерия Пловдив“ отвори врати на 15-и април 2010 г. Със своята разгърната площ от 127 000 кв.м. той е най-големият търговски център в град Пловдив и цяла Южна България. Отдаваната търговска площ в центъра е 50 000 кв.м.

Park Mall Стара Загора:

За Дома и Градината, Телеком, Дрехи и обувки, Козметика, Други.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.