Мол Галерия Стара Загора

Мол Галерия Стара Загора

Парк Мол Стара Загора се намира в гр.Стара Загора с адрес: ул. „Хан Аспарух” 30, 6000 , Стара Загора.С пощенски код 6000 Мол Галерия Стара Загора.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 10:00 часа до 23:00 часа.Ако искате можете да потърсите Мол Галерия Стара Загора на телефон за връзка: 042 620 000.

Допълнителна Информация :

Къде се намира Мол Галерия Стара Загора? Как можем да стигнем до Мол Галерия Стара Загора? Как да стигнем до Мол Галерия Стара Загора? За да видите къде се намира Мол Галерия Стара Загора
Mall Galeria Stara Zagora
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Информация за Mall Galeria Stara Zagora

Galleria Stara Zagora е новият търговски комплекс в града, изграден и управляван от GTC (Globe Trade Centre). Разположен на много комуникативно място – на кръстовището на бул.”Патриарх Евтимий” и ул. „Хан Аспарух” – молът ще предложи на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантиращи приятни изживявания и удобство на достъпни цени.

Galleria Stara Zagora се намира в квартал „Ремиза” и същевременно в един от най-хубавите и леснодостъпни райони на града – на 5 минути с кола и 10 минути пеш от центъра на Стара Загора. Молът разполага с 800 паркоместа, a aвтобуси 3, 15, 23, 31 или тролеи с номера 3, 36 от мрежата на градския транспорт ще ви отведат до новата шопинг дестинация.

Galleria Stara Zagora посреща пристрастените към шопинга и развлеченията от всички възрасти от понеделник до неделя между 10:00 ч. и 22:00 ч. на площ от 25 000 квадратни метра. Комплексът отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти със своите магазини и заведения на 4 нива, сред които кино със 7 зали, кафенета, вериги за бързо хранене, детски кът, парти център и зона за компютърни игри.

Мол Galleria Stara Zagora Предлага:

Бяла и черна техника, За Дома и Градината, Телеком, Дрехи и обувки, Козметика, Други.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.