София Ринг Мол

София Ринг Мол

София Ринг Мол се намира в гр.София с адрес:ул. „Околовръстен път“ 214, 1434 в.з. Симеоново – север, София.С пощенски код 1434 София Ринг Мол.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 10:00 часа до 22:00 часа.Ако искате можете да потърсите София Ринг Мол на телефон за връзка: 0700 11 190.

Допълнителна Информация :

Къде се намира София Ринг Мол? Как можем да стигнем до София Ринг Мол? Как да стигнем до София Ринг Мол? За да видите къде се намира София Ринг Мол
Sofia Ring Mall
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Информация за Sofia Ring Mall

SOFIA RING MALL осигурява пълно емоционално преживяване. Най-новият търговски комплекс в София променя коренно начина, по който хората възприемат и посещават моловете и прекарват времето си в тях. SOFIA RING MALL е свързан с първия и единствен магазин на IKEA в България, както и с бъдещото жилищно развитие на многообещаващия район „Малинова долина”, включително кварталите „Бояна” и „Симеоново”. Всичко това превръща SOFIA RING MALL в мощна дестинация с благоприятна за потребителите шопинг концепция. Търговският комплекс предоставя възможности за забавление и използване на свободното време извън стъклените стени, сред зелени площи, ободряващи паркове и спиращи дъха гледки към София и Витоша. Това преживяване за всички сетива, близо до природата отличава SOFIA RING MALL от всички останали молове.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.