Софарма Бизнес Тауърс

Софарма Бизнес Тауърс

Софарма Бизнес Тауърс се намира в гр.София с адрес:ул. „Лъчезар Станчев“ 5, 1797 ж.к. Изток, София.С пощенски код 1797 Софарма Бизнес Тауърс.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 06:30 часа до 00:00 часа.Ако искате можете да потърсите Софарма Бизнес Тауърс на телефон за връзка: 02 425 0120.

Допълнителна Информация :

Къде се намира Софарма Бизнес Тауърс? Как можем да стигнем до Софарма Бизнес Тауърс? Как да стигнем до Софарма Бизнес Тауърс? За да видите къде се намира Софарма Бизнес Тауърс
Sopharma Business Towers
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Информация за Sopharma Business Towers

Търговският център Софарма Бизнес Тауърс е на два етажа, обхваща разгърната застроена площ от 11 000 кв.м. и е разположен в основата на офис кулите. Главният вход е е с лице на бул. Драган Цанков, стратегически позициониран на няколко минути разстояние от спирката на софийското метро и има отлична видимост за основните маршрути на минаващите в близост автомобили и градски транспорт. Разполага със 160 паркоместа. Възприета е съвременна концепция за дневно осветление на търговския център с изграден стъклен покрив над пешеходните алеи. Софарма Бизнес Тауърс има зелена градина от 7000 кв.м. на покрива на търговския център.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.