Сити Център Ловеч

Сити Център Ловеч

Сити Център Ловеч се намира в гр.Ловеч с адрес:ул. „Търговска“ 45, Ловеч, България.С пощенски код 5500 Сити Център Ловеч.

Работно Време:

С работно време от Понеделник до Неделя от 08:00 часа до 21:00 часа.Ако искате можете да потърсите Сити Център Ловеч телефон за връзка: 068 600 260.

Допълнителна Информация :

Къде се намира Сити Център Ловеч? Как можем да стигнем до Сити Център Ловеч? Как да стигнем до Сити Център Ловеч? За да видите къде се намира Сити Център Ловеч
City Centre Lovech
подробната информация за адрес като подробен раздел на картата можете да увеличите от знака (+) и да намалите с знака (-) . Можете да прочетете ревюта, можете да напишете вашите мисли в коментарите, ако желаете.

Информация за City Centre Lovech

Сити център Ловеч е търговски комплекс от типа мол – с модерна техноархитектура и голяма търговска площ, в която са представени известни търговски марки. Той отвори врати на Коледа 2007 г. в центъра на град Ловеч и предлага на своите посетители приятно пазаруване в уютна среда.

На обща площ от 7075 кв. м. са разположени 5 хоризонтални нива – подземен етаж, три търговски нива и едно административно. Търговският център разполага с уютно кафене, супермаркет Пикадили, Техномаркет, дрогерия, бижутерия, магазини за дрехи, обувки, подаръци и аксесоари, книжарница и фотостудио.

В процес е изграждането на детски кът, където малките посетители ще се радват на игри и забавления. С достъпната си локация, практичната уредба и изобилието от стоки и услуги, Сити център Ловеч предлага на своите клиенти комфортно и приятно пазаруване.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.